gólyahír

2021.05.10. 08:43

Hatalmas az öröm: Hódi Pamela kislánya már otthon is van

Azt még nem tudjuk, mikor láthatjuk mi is a jövevényt.

Forrás: Instagram

Hódi Pamela két napja posztolt utoljára a kórházi ágyán ülve, és elmondta, hogy még aznap megszületik második gyereke. A 24 óra alatt eltűnő Instagram-történetéből pedig már az is kiderült, hogy kislánya már otthon is van.

„Sziasztok, most egy kis időre elköszönök tőletek, mert elérkezett a napja annak, hogy átvegyük istentől az ajándékunkat”

– írta legutolsó posztjában Hódi Pamela.

Nos, Pamela Insta-sztorijából úgy tűnik, a várva várt kislány megérkezett, sőt, a család is együtt örül a kis jövevénynek – írja a Bors.

Az más kérdés, hogy a pici lányt mikor mutatják majd meg a nagyvilágnak, hiszen Pamela nemrégiben a következőket mondta:

„Elhatároztam, hogy ezúttal nem fogok rohangálni a szülés után, két hónapig csak a picivel leszek, nem lesz olyan, hogy fotózásokra, forgatásokra kell sietni.

Bencével már megbeszéltük, hogy a kicsit nem fogjuk bevonni a médiába. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem mutatjuk meg, de csak minimálisan. Igyekszem tanulni a korábbi hibáimból, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez hiba volt, egyszerűen csak tapasztaltabb vagyok mostanra” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!