Bulvár-celeb

2021.09.22. 16:21

Komoly döntést hozott Berki Mazsi, vízben fog szülni

Vízben szülést tervez Berki Krisztián felesége, Mazsi.

Forrás: Bors

Vízben szeretné világra hozni kisbabáját Berki Mazsi. A kismama erről legújabb YouTube-videójában mesélt, miközben vízitornán járt. Ezen a héten lép be ugyanis a 34. hétbe, és véget vetett a szárazföldi edzéseknek – írja a Bors.

Minden kismama más. Van, aki csak tíz kilót hízik, húszat vagy harmincat, attól is függ, hogy ki mennyire vizesedik. Azt gondolom, ezzel ilyenkor nem szabad foglalkozni, nagyon fontos, hogy mozogjunk, ameddig tudunk. Mozgassuk meg a testünket, a babát a pocakunkban. Erre az egyik legjobb mozgásforma a vízitorna a kismamáknak

– mondta Mazsi.

Hozzátette:

Én egyébként vízben szeretnék szülni, kádas szülést szeretnék, amennyiben a pici babánk befordul. És amint megszületik, Csilla nénihez fogunk menni babaúszásra.

Mattesz Csilla mozgásterapeuta elmondta, kellemes lesz a vízben szülés, mert bár a fájások erősek lesznek, de a tolási könnyebb lesz.

Mazsi azt is kiemelte, a vízitornával kapcsolatban nagyon fontos a nőgyógyász véleménye, mert nyitott méhszájjal tilos vízbe menni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!