felháborító

2021.01.13. 15:27

Alávaló csellel csalta be áldozatát a mosdóba egy baranyai kukkoló

A múzeumi karbantartót egy látogatót buktatta le.

Forrás: Shutterstock

A Pécsi Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki titokban fotókat készített munkahelyének mellékhelyiségében egy múzeumlátogatóról – írja a bama.hu.

A férfi egy baranyai múzeumban karbantartóként, illetve jegyszedőként dolgozott. 2020 augusztusában a férfi felajánlotta az egyik látogatónak és gyermekének, hogy a személyzeti mosdót használhatják, ami a közönség elől el van zárva.

A sértett a felajánlást elfogadta, azonban mielőtt használta volna a vécét, a vádlott a vécécsésze mellett lévő polcon a tisztítószeres kellékek között elhelyezett egy fényképezőgépet, melyet video üzemmódra állított.

Ezt követően a fényképezőgép folyamatos képfelvételt készített és rögzített a toalettet használó sértettről. A sértett azonban a mellékhelyiség elhagyását megelőzően a fényképezőgépet észrevette, azt magához vette, majd értesítette a rendőrséget.

Az elkövető cselekménye a tiltott adatszerzés bűntettének a megállapítására alkalmas.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!