súlyosan megsérült

2021.03.08. 05:50

Kutyák marcangoltak meg egy gyermeket, mentőhelikopterrel vitték kórházba (videó)

Több kutya támadta meg a család udvarán azt a hároméves kisfiút, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba vasárnap délután Újlétáról.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint azt a haon.hu megtudta, a nőnapi virágot kihordó két helybeli férfi vette észre, hogy az udvaron a kutyák leteperték a kisfiút, aki súlyosan megsérült. A hároméves gyerek egyedül volt az udvaron, elesett, amikor a család kutyái rárontottak és csak a szomszédok tudták megakadályozni a nagyobb tragédiát.

A mentőket azonnal értesítették, mentőhelikopter érkezett a helyszínre, a gyereket súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A kisfiú hétfőn már jobban volt.

A gyermek édesanyja a kisebb gyermeket altatta a házban, az eleven kisfiú akkor ment ki az udvarra, ahol a kutyák megtámadták.

A szomorú baleset Hajdú-Bihar megyében, Újlétán történt.

A TV2 Tények úgy tudja, két kutyát elzárt a helyi állatorvos megfigyelésre, egy kutya azonban ott maradt a családnál. A rendőrség vizsgálja miért támadhattak a kutyák és azt is, hogy hibázott-e valaki, amikor a kisfiú egyedül ment ki az udvarra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!