köztudottan spirituális

2020.10.22. 13:05

Pataky Attila szerint a lelke 64 ezer éves

Pataky Attiláról köztudott, hogy szereti a spiritualitást. Részt vett már regressziós hipnózison és táltos révülésen is, innen tudja, hogy a lelke már 64 ezer éves. A felesége 22 ezer évvel fiatalabb nála...

A karma tengerében körülbelül 800 élet az, amikor visszatérhetünk a forráshoz. Ebből az első 200 az ösztönös életforma, 500 az intellektuális és 100 a megvilágosult – szögezte le az énekes, és hozzátette: aki járatos a spritualitásban, tudja jól, mindig az adott életünk a legfon­tosabb.

Fotó: Zih Zsolt / MTVA Fotó

 

„Nem mindig voltam jó ember. Tudom, hogy háromszor is éltem Erdélyországban, teljesen más időszakokban. Kétszer gyógyítóként ténykedtem, de egyszer egy nagy uralkodó voltam, aki sok huncutságot megtett.

A karma tengerében körülbelül 800 élet az, amikor visszatérhetünk a forráshoz. Ebből az első 200 az ösztönös életforma, 500 az intellektuális és 100 a megvilágosult” – mondta a Borsnak. Az énekes úgy érzi, hogy sok múltbeli életéből hármat Erdélyben élt le, egyszer nagyúr volt, kétszer pedig gyógyító.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!