vadító

2021.09.26. 09:01

Tóth Andi ezzel a szexi tánccal üzent a bírálóinak

Senki sem talált fogást Tóth Andin a szombat este bemutatott produkció után. Ő a Dancing with the Stars favoritja.

Forrás: Ripost / TV2

Nincs ezen mit szépíteni, pontosan úgy van, ahogyan szombat este a Dancing with the Stars zsűritagjai fogalmaztak. Tóth Andi egyszerűen mindenben kimagasló tehetséget mutat. Lehet szeretni és gyűlölni, de egy valamit biztosan nem lehet, közömbösnek maradni iránta.

Egyszerre elhallgattak a netes trollok

A fiatal énekesnő szombat este biztosan növelte rajongótáborát, hiszen bemutatkozó táncával lenyűgözte a TV2 nézőit és persze az ítészeket is, akik az első adás legmagasabb pontszámával jutalmazták a kűrt. Persze kellett a sikerhez Andrei Mangra is, aki tavaly a második helyig repítette Gabriela Spanicot, de a siker mégis csak Andié.

Hogy mennyire így van ez, azt jól példázza, hogy a táncukról szóló hírek alatt, most nem jelentek meg azok a netes trollok, akik a ha van rajta sapka, ha nincs elv alapján rendre savazzák az énekesnőt. Gyakorlatilag mindenki csak szuperlatívuszokban emlegeti őt – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!