korszerű technológia

2020.07.03. 19:19

Hálózati kommunikációs eszközöket szállít a 4iG

A frissen megkötött nagyértékű szerződés keretében az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. számára szállít optikai szálas kommunikációs eszközöket mintegy nettó 460 millió forint értékben a 4iG Nyrt. – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. (MVM NET) optikai kábelhálózatának fejlesztési igényeit kiszolgáló eszközök szállításáról szóló nagyértékű szerződést aláírását jelentette be pénteken a tőzsdei társaság. A szerződés értéke meghaladja a nettó 460 millió forintot, aminek fejében korszerű kommunikációs hálózati eszközökkel látja el a 4iG az MVM NET-et.

A szerződés keretében beszerzésre kerülő NOKIA eszközök és megoldások támogatják az ún. WDM (Wavelenght Division Multiplexing) multiplexálási technológiát, amely növeli az optikai szálak áteresztő képességét, mivel különböző hullámhosszak alkalmazásával ugyanazon az optikai szálon több, egymástól független optikai jelfolyam vihető át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!