kötelezettségvállalási időszak

2021.02.18. 06:10

Lejár a tejágazat állatjóléti támogatásainak benyújtási határideje

A tejtermelő gazdaságok számára biztosított, a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelmek benyújtására vonatkozó határidő 2021. február 22-én lejár

Az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint a tárca a „VP3-14.1.1-16. A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás” pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakának egy évvel történő meghosszabbításáról döntött ez év elején.

A határidő-hosszabbítás a 2020 utáni európai uniós költségvetés és a Közös Agrárpolitika reformjának elhúzódó tárgyalásai miatt történt.

A szaktárca felhívja a támogatás kedvezményezettjei figyelmét arra, hogy a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelmek benyújtási határideje 2021. február 22-én lejár.

Amennyiben a fenti időpontig benyújtják a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelmüket, úgy az 2021. március 11-ig visszavonható a Magyar Államkincstár által közzétett formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával.

A fenti határidők jogvesztők, hiánypótlásra nincs lehetőség.

A pályázati felhívások és a módosítás részleteit tartalmazó közlemények a www.palyazat.gov.hu oldalon érhetőek el – írta az AM.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!