Növekedési pálya

2022.10.29. 07:51

Szijjártó Péter: az amerikai vállalatokra eddig mindig számíthattunk

Magyarország lokális kivétel akar lenni az európai recesszióból, ehhez növekedési pályán kell tartani a gazdaságot, ami pedig csak úgy mehet, ha minél több vállalat, minél több beruházást hoz Magyarországra - írta közösségi oldalán a külügyminiszter.

Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala

Magyarország lokális kivétel akar lenni az európai recesszióból, ehhez növekedési pályán kell tartani a gazdaságot, ami pedig csak úgy mehet, ha minél több vállalat, minél több beruházást hoz Magyarországra.

Az amerikai vállalatokra eddig mindig számíthattunk, önmagáért beszél a tény, hogy ők alkotják a második legnagyobb beruházói közösséget Magyarországon és 105 ezer embernek adnak munkát.

Az International Flavors & Fragrances egy komoly globális funkciókkal rendelkező szolgáltatóközpontot üzemeltet Magyarországon - írta közösségi oldalán a külügyminiszer, miután találkozott a cég vezetőivel New Yorkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában