Krimi

2021.07.07. 09:07

Ablaktisztítás közben zuhant ki a tizedikről egy nő

Nem élte túl a zuhanást.

Forrás: Bors

Ablaktakarítás közben, a tizedik emeletről zuhant ki egy középkorú nő ma reggel a Havanna lakótelepen – értesült a Bors.

Egy olvasó jelezte, hogy a baleset ma reggel 7 órakor történt a Csontváry Kosztka Tivadar utcában.

A nő nem élte túl a zuhanást.

Rendőrségi információk szerint a nő nem véletlen baleset áldozata lett, hanem direkt ugrott a biztos halálba.

A tűzoltók és a rendőrök mindent lezártak a környéken. Kosaras emelővel próbálnak bejutni a lakásba, ugyanis a nő egyedül volt otthon, az ajtaját zárva találták.

Fotó: Bors

A Bors azóta megtudta, az áldozatot Mártának hívták, tragédiák sora volt az elmúlt egy éve, de a lapnak megszólaló barátnője szerint szó sem volt öngyilkosságról.

Márta idén tavasszal vesztette el a súlyos beteg férjét, de az övén kívül még két urna is volt a lakásában, ugyanis a szeretett kutyusai is ott voltak vele. Méltósággal viselte a gyászt, semmilyen rossz gondolat nem járt a fejében. A rendet és a tisztaságot viszont mindig is imádta...

- csuklott el Márta barátnőjének a hangja.

A Bors helyszínen tartózkodó kollégája szerint semmilyen jel nem utal arra, hogy a nő öngyilkosságot követett volna el. Mártára törlőronggyal a kezében találtak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!