Bulvár-celeb

2021.08.18. 09:13

Nagyon megfizetett az együttlétért: ezt tette kuncsaftjával egy prosti Kecskeméten

A prostituált kiegészítette az együttlétért kapott összeget a kuncsaft kabátjában lévő másfél millió forinttal.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az örömlány 2021. március 15-én, este egyezett meg a férfival, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt neki. Sor is került a légyottra a férfi autójában. A sértett a kabátját a hátsó ülésre rakta, annak zsebében voltak az iratai és másfél millió forint.

Az együttlét után a prostituált a férfi kabátját saját ruhájába rejtette, majd egy kereszteződésben kiszállt az autóból. A férfi a lopást csak később vette észre, ekkor értesítette a rendőrséget.

A vádlott a bűncselekmény után a sértett kabátját és igazolványait elégette. A lopott készpénz további sorsa ismeretlen, a sértett kérte a kár megtérítését. A büntetett előéletű nőt a rendőrök a lopás után három nappal vették őrizetbe, majd a bíróság letartóztatta.

A jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottat a járási ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettével vádolja és végrehajtandó börtön, valamint a közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni – írja az Ügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!