Bulvár-celeb

2021.10.15. 11:05

Felkavaró videó: brutálisan megvertek a szigetvári iskolában egy diákot

Borzalmas, ami a a szigetvári középiskolában történt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bama.hu egyik olvasójától érkezett az információ, miszerint a múlt héten verekedés történt a Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolában. Két fiatal diák támadt rá egy másik diáktársukra, akivel valószínűleg már előzőleg konfrontálódtak.

A tanulók közötti nézeteltérés verekedéssé fajult, mint az a felvételek alapján kiderül, két diák keveredett konfliktusba eggyel szemben – írja a Baranya megyei hírportál.

A videóban is látható és hallható, hogy a megtámadott fiú nem védekezett, nem ütött vissza. A jelenlévők arra bátorították, hogy ne hagyja magát, de a diák úgy tűnik, sokkal inkább hajlott volna szóbeli megegyezésre.

Az olvasó felháborítónak tartja, hogy a mai világban megtörténhetnek ilyen és hasonló esetek egy intézmény területén, sőt, egy iskola falain belül. A diákok felügyelet nélkül hagyása esetén szinte bármit csinálhatnak, amit akarnak. Vajon mi lenne a helyes megoldás az ilyen ügyek elkerülésének érdekében?

A bama.hu megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan rövid tájékoztatást kaptak az ügyről.

Az eset kapcsán október 8-án tettek bejelentést a Szigetvári Rendőrkapitányságon.

A verekedésben részt vevő fiatalok ellen garázdaság miatt nyomoznak a szigetvári rendőrök. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívántak adni.

A Baranya Megyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskolát is kereste a portál a verekedés ügyében, a kérdéseikre azonban nem érkezett válasz. Az iskola titkársága többszöri telefonhívásuk alkalmával is azt mondta, hogy az igazgató nem elérhető.

 

Amennyiben újabb információval rendelkezünk, bővítjük cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!