Bulvár-celeb

2021.10.03. 05:59

Nagy balhé volt az esti Loki-meccs előtt, szurkolók verekedtek

Tizenöt drukkert előállítottak, többek azonosítása és felkutatása jelenleg is tart.

Forrás: haon.hu / olvasói fotó

A haon.hu olvasóinak jelzései szerint szombat este kitört az „armageddon” a Kartács utcán. Petárdákat dobtak az ott parkoló autók alá, a megrongálódott gépjárműveken egymást verték a randalírozók. Információik szerint több tucat vandál kezdeményezett verekedést a helyszínen, sokak szerint a mai futballmeccs szurkolóit, az ultrákat látták – írja a haon.hu.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság este fél 9 után nem sokkal közleményt adott ki az esetről. Mint írják,

két szurkolói csoport verekedett össze.

A híradás szerint 18 óra 45 perc körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Debrecenben, a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél több személy verekszik.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és a verekedéssel összefüggésben 15 szurkolót állítottak elő. További elkövetők azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék#balhé#loki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!