Őrizetben

2022.01.03. 13:32

Gyors volt rendőrség, elfogták a fülöpi emberölés gyanúsítottját

A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a nő a helyszínen életét vesztette.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 31-én bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fülöpi ingatlanban holtan találtak egy 70 éves nőt. A helyszíni szemle során kiderült, hogy az asszony halálát idegenkezűség okozta, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított az esettel kapcsolatban - írja a Haon.

A nyomozók a bejelentést követően széles körű adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, és a bejelentéstől számított 48 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A fülöpi lakost előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a nő a helyszínen életét vesztette. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a férfit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!