Hogy lehet ezt feldolgozni?

2022.03.09. 10:44

Megszólalt a kemecsei nő, akinek volt párja kinyomta a szemét: így van most Gabriella

Volt párja először puszta kézzel kinyomta a szemeit, majd egy árokba dobta és otthagyta.

A kemecsei rém még február elején nyomta ki volt párja szemeit, mert a nő nem akart vele tovább élni. Gabriella most az atv.hu-nak szólalt meg.

– Számomra azóta minden nap maga a pokol. Feszít a düh, hogy ilyen igazságtalanság történt velem. Csak az vigasztal, hogy a kislányom, a négyéves Mira itt van mellettem. Ő ad értelmet az életemnek. Amikor a bátyám, Robi már a negyedik orvoshoz vitt, akkor döbbentem rá, hogy a legjobb szemklinikán vagyok. És rajtam már nem tudnak segíteni se itthon, se külföldön. Hogy nincs a világon olyan tudás, aminek segítségével újra láthatok. 

De él bennem egy kép a kislányomról. Arról, hogy mekkora, hogyan néz ki. Hogy Mira kék szeme milyen gyönyörű, és meseszép a huncut mosolya. Ő így maradt meg bennem. Ezt a képet őrzöm róla – mondta Gabriella, aki csak altatóval tud elaludni, mellé nyugtatókat is szed.

A nő jelenleg egy Kemecsétől távoli településen, úgynevezett védett házban lábadozik. Öt hónapon belül azonban egy akadálymentesített lakást kell szereznie, különben vissza kell térnie Kemecsére, ami számára a pokol lenne. Volt párját azóta elfogta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!