Krimi

2023.03.16. 15:00

Horror az M4-esen: a sofőr nyakát elvágta a kormány

Egy szemtanú szerint figyelmetlenség okozhatta a brutális balesetet.

Forrás: Bors

Két nyerges vontató rohant egymásba csütörtökön az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 31. kilométernél. A Katasztrófavédelem információi szerint az egyik kamionba egy ember beszorult, méghozzá olyannyira, hogy őt csak feszítővágó segítségével lehetett kiszabadítani a kocsiból.

Forrás: Bors

A másik kamionban ülő sofőr elhunyt a balesetben, ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy hiába érkezett több mentőegység a helyszínre, az életét már nem tudták megmenteni. A Ripost sokkoló részleteket tudott meg az eset körülményeiről. 

Egy arra autózó szemtanú elmondása szerint az egyik román rendszámú kamion műszaki okok miatt félreállt, és kihelyezte az elakadásjelző háromszöget. Az érkező, szintén román rendszámú kamion azonban egyenesen belerohant honfitársa nyerges vontatójába, az ütés erejétől pedig a kormány valósággal elvágta a sofőr nyakát, így esélye sem volt a túlélésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!