Krimi

2023.03.01. 13:35

Pici babájával együtt tűnt el egy karcagi anyuka, hetek óta semmit nem tudnak róla

Semmi nyoma nincs az édesanyának.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Karcagi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 18 éves karcagi Varga Anita Vivient és gyermekét, az 1 éves Jakab Krisztián Armandót – tájékoztatta a szoljon.hu hírportált a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A nő kiskorú fiával együtt január 13-a óta ismeretlen helyen tartózkodik, egyelőre sehol sem találják őket.

Varga Anita Vivien 165 centiméter magas, telt testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor barna színű kabátot és lila színű blúzt, fekete színű nadrágot és rózsaszín cipőt viselt.  

Varga Anita Vivien
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Varga Anita Vivient felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a szoljon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!