Krimi

2023.03.05. 06:30

Villamosmegállóba csapódott, majd taxinak nézte a rendőrautót a részeg sofőr

A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Illusztráció: Shutterstock

Egy BMW sofőrje belerohant egy megállóba a budapesti Kőrösi Csoma úton. A részeg férfi az esti órákban száguldott Kőbányán, amikor elveszthette uralmát a kocsi felett, és egyenesen a Halom utcai villamosmegállóba rohant, kidöntve az elválasztó korlátot is - írja a Metropol.

 A  sofőr, mint a rendőrség is megerősítette, ittas volt, méghozzá nem is kicsit: a rendőrautót taxinak nézve az első ülésre szállt be.

"Én csak hátulról láttam, ott úgy tűnt, nem is volt baja. Később tudtam meg a többi helyitől, hogy mi történt. Azt mondták, hogy jól láthatóan piás volt a sofőr" - mondta egy helyi férfi.

Komolyan, nem lehet már nyugodtan sétálni vagy tömegközlekedést várni egy megállóban éjjel vagy hajnalban? És itt is csak a szerencsén múlott, hogy emiatt a férfi miatt nem halt meg senki. A lányom erre megy el minden nap, éjjel pedig erre jár haza. Tényleg féltenem kell már ettől is? Ez őrület

- szögezte le dühösen a Metropolnak egy családapa, majd így folytatta:

Letöltendőt kéne adni minden részeg sofőrnek és kész! Nem felfüggesztettet, meg eltiltást. Az ilyen ember akkor is beülhet a volán mögé, hiszen az ittas vezetéssel bizonyította, hogy neki semmi sem szent.

Sajnos, nem ez az első ilyen eset az elmúlt hetekben,  február 19-én egy részeg olasz sofőr a Harminckettesek terén száguldott a villamos megállójába, ahol halálra gázolt egy ott várakozó 23 éves egyetemistát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!