Krimi

2023.04.20. 14:15

Borzalmas baleset Pörbölynél: édesapja szeme láttára halt meg a fiatal autós

Egy személykocsi frontálisan összeütközött egy teherautóval.

Forrás: baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Csütörtök délelőtt Baja felé közlekedett egy férfi autójával az 55-ös főúton. A Pörpöly táblához érve ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy farönköket szállító teherautóval - írja a police.hu.

A kamion sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, de a személyautó a kanyarból kijövet olyan hirtelen tért át a sávjába, hogy már nem tudta kikerülni és összeütköztek.

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: baon.hu

Az ütközés erejétől a személyautó az út menti árokba csapódott, 28 éves sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A fiatal férfi életét a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni.

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: baon.hu

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja - írja a baon.hu.

A Tények.hu információi szerint az édesapja szeme láttára halt meg a fiatal férfi. Autóvásárlásból tartottak hazafelé, amikor a tragédia történt. Az apa az újonnan vett kocsit vezette, míg a fia saját autójával ment előtte. A fiatal férfi egy kanyar után váratlanul áttért a szembesávba, és fékezés nélkül egy több tonnás kamionnak csapódott, majd a szántóföldre zuhanva szörnyethalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!