Krimi

2023.04.26. 14:35

Borzalmas gyilkosság Nógrádban: agyonverte, majd elásta gyerekkori barátját egy bujáki férfi

A férfit eltűntként keresték, a holttestet néhány nap alatt megtalálták a rendőrök.

Napok alatt eredményre vezetett a nyomozás

Forrás: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság által 2023. április 25-én indított körözési eljárás során, a végrehajtott széles körű adatgyűjtés eredményeként megállapította, hogy egy 33 éves bujáki férfit a vele egykorú ismerőse április 23-án oly módon bántalmazta, hogy az elszenvedett sérülésekbe a férfi belehalt. Ezt követően az elkövető az áldozat testét a település közelében, egy erdős részen, egy régi temetőben elásta – közölte a police.hu.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a 33 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatta, őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az ügyészségen – írja a nool.hu.

Itt, a falu régi temetőjében, a bokrok között ásta el gyerekkori barátját a gyilkos
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: nool.hu

A nool.hu a helyszínre látogatott, ahol Borbély Gábor polgármester elmondta, hogy az egész falu megrendülve áll a történtek előtt.

– Buják egy békés hely, ahol jó a közbiztonság. Személy szerint nem ismertem közelről az ügy egyik érintettjét sem, de azt tudom, hogy dolgos emberek voltak. Nem szabadott volna megtörténnie egy ilyen esetnek, hiszen az emberi élet a legnagyobb érték – közölte a polgármester.

Molnárné Péter Katalin helyi lakos elárulta, hogy a faluban élők között döbbenet söpört végig.

 

– Igazából nem sokat tudok az esetről, de a híre futótűzként terjed el a községben. Két barát közül az egyik megölte a másik. Szörnyű, ami történt 

 

– mondta a helyi lakos, aki hozzátette, hogy Buják egy nyugodt falu.

A férfiak gyerekkori barátok és iskolatársak voltak. 

Sajtóinformációk szerint a gyilkos reménytelenül szerelmes volt az áldozat feleségébe, ezért vette el az életét. A 33 éves férfi után, három kisgyerek maradt félárván.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!