Krimi

2023.05.06. 05:30

"Mutassa a fegyverét!" - bátor eladónő szállt szembe a dunakeszi rablóval (videó)

Pénzt és cigit akart ingyen a dohányboltban, végül üres kézzel távozott.

Illusztráció: Shutterstock

Még 2021 novemberében tért be egy férfi az egyik Dunakeszin található dohányboltba, azonban nem vásárolni, hanem rabolni szeretett volna. Belépve a bevételt, valamint elektromos cigarettát követelt az eladótól, és azzal fenyegetőzött, hogy fegyver van nála, amivel lelövi a nőt, ha ellenkezik.

Az eladónő azonban nem ijedt meg tőle, kérte, hogy mutassa meg a fegyvert. A férfi ekkor egy tapétavágó kést vett elő, azzal fenyegetőzött tovább, a talpraesett eladót azonban ez sem rémítette meg, és közölte támadójával, hogy nem ad át neki semmit, a rendőrség pedig hamarosan kiérkezik.

Az egyre idegesebb férfi letépte a pultot a bevásárlótértől elválasztó plexit, úgy rontott neki a nőnek, aki egy állvánnyal tartotta távol magától.  

Rendíthetetlen ellenállásának köszönhetően a tolvaj végül feladta és inkább elmenekült, 2022 májusában azonban elfogták, melyről videó is készült - derül ki a Metropol cikkéből. 

A Dunakeszi Járási Ügyészség a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat – közölte az ügyészség a honlapján.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!