Songbook Songwriting Camp

2017.11.03. 11:39

Kezdetét vette az első nemzetközi-magyar dalszerző tábor

A rendezvénynek a festői szépségű Tokaji borvidéken elterülő Tállya ad otthont.

Harminc hazai és nemzetközi zenész, dalszövegíró, zeneszerző és producer vesz részt az eseményen, három fős csapatokban, s vélhetően a tábor végére nem csak egy-egy slágergyanús szerzemény, hanem számos gyümölcsöző zenei együttműködés is kialakul majd.

A résztvevők között olyan nevek szerepelnek, mint Burai Krisztián, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Závodi Marcel, Patocska Olivér (OliverFromEarth), Calidora, Kozma Kata, Petruska András, Knoll Gabi vagy Szécsi Böbe. A nemzetközi vonalat többek között a lengyel Patrick Kai, Lanberry, Dominik Buczowski és Jan Bielecki, a brit Ash Hickling, a cseh Jan Vávra, Jana Infeldová, Svédországot pedig Georg Németh, Maria Broberg képviseli majd.

Johnny K. Palmer

A csapatok a tállyai Oroszlános Borhotel & Étteremben berendezett alkotóműhelyekben alkothatnak majd, melyhez a technikai kereteket a Set-School biztosítja.

A szervezők célja „egyrészt a hazai és nemzetközi zenészek egymásra találása és az ő közös munkájuk eredményének térteremtése országhatárok nélkül, kizárólag a zene színes világára koncentrálva, összehozva ezzel különböző nemzetiségű, valamint más-más területen, de együtt kreatívan és eredményesen dolgozó zenészeket. A Songbook egyik kultúrmissziója a minden zenész és zeneipari szereplő számára biztosított, széleskörű lehetőségek megteremtése”

– mondta el a főszervező, Csipai Roland.

A rendezvény együttműködő partnerei: Roland East Europe, Artisjus, NKA

További információk:

http://songwritingcamp.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!