készülnek az őszre

2020.04.20. 22:00

A Hotel Menthol musicallel kezdi az évadot a Pannon Várszínház

Készülnek a következő évadra a veszprémi Pannon Várszínházban, bár a bemutatók sorrendje változhat – tájékoztatta hétfőn az MTI-t a teátrum igazgatója.

Vándorfi László közölte: bíznak abban, hogy ősszel elindulhat a következő évad. Mint elmondta, a színház huszadik évadában elsőként Fenyő Miklós és Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét láthatja majd a közönség.

Az évad második bemutatója, Ray Cooney és John Chapman Kölcsönlakás című komédiája lesz. A következő bemutató Daniel Keyes, Virágot Algernonnak című színműve lesz. Ezután Peter Shaffer Amadeus című drámáját láthatja a közönség. A darab Salieri és Mozart kapcsolatát mutatja be.

Az évadot Carlo Goldoni és Hamvai Kornél A főnök meg én meg a főnök című komédiája zárja, mely egy olasz maffiának szállító, számtalan bonyodalomba keveredő pizzafutár történetét dolgozza fel.

Vándorfi László beszélt arról is, hogy online olvasópróbákat tartanak, de bíznak abban, hogy hamarosan lesz lehetőségül ismét a személyes találkozásra a kollégákkal és a nézőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!