Járvány

2020.06.03. 10:38

Megtartják a Gyulai Várszínház 57. évadát

Shakespeare-előadásokkal, erdélyi héttel, népzenei és világzenei fesztivállal, valamint dzsesszfesztivállal várják a közönséget.

Gyula, 2018. július 6. Gulyás Attila játszik Guildenstern szerepében Tom Stoppard Rosencrantz és Guildenstern halott címû drámájának próbáján a Gyulai Várszínházban 2018. július 6-án. A darabot Tapasztó Ernõ rendezésében július 14-én mutatják be a várszínház XIV. Shakespeare Fesztiválján. MTI Fotó: Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Július 3-tól augusztus 29-ig megtartják a Gyulai Várszínház 57. évadát: többek között négy bemutatóval, Shakespeare-előadásokkal, erdélyi héttel, népzenei és világzenei fesztivállal, valamint dzsesszfesztivállal várják a közönséget.

Az aktuális járványügyi szabályok betartásával lehetővé vált előadások tartása a szabadtéri játszóhelyeken, így a Gyulai Várszínház Várszínpadán és Tószínpadán is – áll a szervezők közleményében.

Mint írják, a napokban lezajlik partnereikkel az időpontok egyeztetése és rövidesen meghirdetik a programot. Négy bemutatóval és a már említett bemutatók és fesztiválok mellett Márai Sándor-napokkal, történelmi előadásokkal, musicalekkel, operettekkel, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szóló, hagyományosabb jellegű, de színházi ínyenceknek is kedvére való előadásokkal várják a közönséget – áll a közleményben.

Borítókép: illusztráció / Gulyás Attila játszik Guildenstern szerepében Tom Stoppard Rosencrantz és Guildenstern halott című drámájának próbáján a Gyulai Várszínházban 2018. július 6-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!