torockó

2020.07.24. 09:41

Nem lesz idén Double Rise Fesztivál

A 2020-ra megváltott jegyek és bérletek 2022 végéig érvényesek.

Bár eleinte augusztusra halasztották a torockói fesztivál 5. kiadását, mostanra a szervezők belátták, hogy a járvány miatt jövőre kell halasztaniuk a rendezvényt – írja a maszol.

„Tavasszal szívből reméltük, hogy nyáron már csak kellemetlen emlékként fogunk visszatekinteni a járványra. Ennek megfelelően az elsők között helyeztük át a fesztivál dátumát augusztus közepére.

Az idő múlásával sorra érkeztek a bizakodásra okot adó hírek, azonban az elmúlt hetek romló tendenciát mutatnak. Az utolsó utáni percig bizakodtunk, küzdöttünk, munkálkodtunk, de miután mindannyiunk egészsége messzemenőkig a legfontosabb, kénytelenek vagyunk meghozni a számunkra is fájdalmas döntést, hogy a fesztivált elhalasztjuk” – írták a Double Rise szervezői.

A 2020-ra megváltott jegyek és bérletek 2022 végéig érvényesek a Double Rise Fesztivál valamelyik kiadására. Hozzátették, valamilyen formában idén is találkozni akarnak közönségükkel, amiről részleteket augusztusban közölnek.

Borítókép: facebook / Double Rise fesztivál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!