propaganda

2020.11.27. 08:41

Stork Natasáról készül Tilla Attila portréműsorának következő része

A Propaganda e heti részében Stork Natasa színésznővel, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film női főszereplőjével találkozhatnak a nézők.

A 2019/2020-as őszi–téli válogatásban Tilla beszélgetőpartnere a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film egyik főszereplője, Stork Natasa színésznő lesz. A filmben képzelet és valóság mosódik össze egy szerelmes nő fejében, aki sikeres amerikai karrierjét hagyja hátra, hogy új életet kezdjen álmai férfijával.

Stork Natasa az antalyai filmfesztiválon a legjobb színésznő díját nyerte el nemrég.

A műsorban Stork Natasa és Tilla stílusosan a Szabadság híd lábánál találkoznak, képzeletben visszautaznak a múltba, és felidézik a kezdeteket. Megszólal Zsótér Sándor, Natasa egykori tanára, aki ma színpadi partnere a színésznőnek. Akik követik az epizódot, betekinthetnek egy új magyar film, a Veszélyes lehet a fagyi forgatásába is, amelyben Natasa egyszerre négy szerepet is játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!