Zene és irodalom

2021.11.17. 09:22

Háromnapos programsorozattal ünnepli Budapest a 148. születésnapját

A programok díjmentesek, de a partnerhelyszínek működési rendjük szerint látogathatóak, és esetenként védettségi igazolványhoz kötöttek.

Forrás: Budapest Főváros Levéltára

Fotó: Klösz György

Budapest november 17-én, szerdán ünnepli megalakulásának 148. évfordulóját. A Budapest Brand nZrt. ebből az alkalomból háromnapos születésnapi eseménysorozatot szervez Budapest Bonbon néven.

November 17. és 19. között ingyenesen látogatható koncertek lesznek számos helyszínen. A fellépők között lesz mások mellett Sena és Dj Vadim, Németh Juci és G. Szabó Hunor.

A Budapest BonBon negyedik alkalommal hoz zenei csemegéket a főváros valamennyi kerületébe.

Elektronikus, komoly- és könnyűzenei előadók koncertjei szokatlan helyszíneken, kávézókban, pékségekben, éttermekben és pincészetekben lesznek.

A fúziós dzsessz és hiphop trió, a Jazzbois a wekerlei A másik boltban jelenik meg, a Fourtissimo rézfúvós kvartettje a kőbányai Másik Bisztróban, O'Sullivan a budafoki Várszegi Pincészetben lép közönség elé. Sena és Dj Vadim a Lumen Kávézóban ad koncertet november 17-én, este fél kilenctől. A koncerten az idei nyertes 100 szóban Budapest történetet is előadják. Ezenkívül Németh Juci és G. Szabó Hunor a Pótkulcs Budapestben zenél november 18-án, este 7 órakor.

A programok díjmentesek, de a partnerhelyszínek a saját befogadóképességük, működési rendjük szerint látogathatóak, és esetenként védettségi igazolványhoz kötöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!