Kihagyhatatlan lehetőség

2021.11.15. 19:10

Meghosszabbították A Dal 2022 jelentkezési határidejét

A Dal 2022 tehetségkutató műsorában számos újdonság várja a zenészeket és a Duna Televízió nézőit.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Meghosszabbított határidővel, november 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-re. Az MTVA Sajtó és Marketing Irodája tájékoztatása szerint a Duna Televízió élő műsorában 40 dal versenyez.

A Dal 2022-ben számos újdonság várja a zenészeket és a Duna Televízió nézőit. A dalok minden adásban élőben hangoznak el, az akusztikus feldolgozások mellett a döntőben szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében.

A győztes dal előadója Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év Dala 2022 elismerésben részesül, emellett 10 millió forintot kap produkciója fejlesztésére, illetve készíthet egy 10 dalos nagylemezt.

A döntőbe jutott 8 dal minden előadója részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. Idén is odaítélik a legjobb dalszövegért járó elismerést, valamint az Akusztik Dalverseny fődíját.

A műfaji sokszínűségéről ismert műsorra egy legfeljebb 3 perces magyar nyelvű dallal lehet jelentkezni, amely még nem vagy legkorábban 2021. március 31-én került kereskedelmi forgalomba, illetve médiafelületre, televízióba, rádióba és internetre, valamint nem hangzott el nyilvános előadás keretében.

A jelentkezési és a pályázati feltételek megtalálhatók a műsor honlapján. Jelentkezni november 22., hétfő éjfélig lehet az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

A Dal 2022 januártól látható a Duna Televízióban.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!