Magyar Képek

2023.01.25. 13:37

Aranylemezes lett a Mandoki Soulmates albuma (videó)

Az alkotás azonnal elnyerte a magyar zenerajongók szeretetét és első lett a Mahasz által összegzett top 40 slágerlistán. Az ikonikus legendákból álló Mandoki Soulmates zenekar tagjainak összesen 35 Grammy-díjuk van, és igen nagy sikerrel dolgoznak 30 éve a progresszív rock és a fusion jazz művészi ötvözésén.

Leslie Mandoki

Forrás: Mandoki Soulmates Facebook-oldal

Elérte az aranylemez státuszt a Mandoki Soulmates csapatának legújabb, magyar nyelvű, hazai és nemzetközi sztárokat felvonultató kiadványa, a Magyar Képek. Az albumnak nemcsak a minőségi zenéje, hanem az aktuális szövege is magával ragadta a hallgatóságot.

Nemcsak világsztárok (köztük van például Al Di Meola, Ian Anderson, a Jethro Tull vezetője is), hanem olyan magyar kiválóságok működtek együtt, mint Kovács Ákos, Horváth Charlie, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel, Pápai Joci, a néhai Szakcsi Lakatos Béla, Takáts Tamás, valamint egyedüli női előadóként Zséda.

Ezek a dalok az emberségről mesélnek és arról, ami minket összetart, összeköt, és nem arról, ami minket szétválaszt és eltávolít egymástól. Nagyon hálás vagyok a közönségünknek, hogy támogatnak minket és értenek minket, nagy megtiszteltetés ez számunkra

– nyilatkozta Leslie Mandoki.

A kiadvány előzménye a korábban eredeti angol nyelven írt dupla lemez, amely az Egyesült Államokban Utopia For Realists, Európában pedig Living In The Gap & Hungarian Pictures címen híresült el, mely szintén aranylemez volt, és első helyen nyitott Magyarországon is – amikre szintén joggal lehet fergeteges sikerként hivatkozni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában