Online beszélgetés

2021.04.19. 17:20

Feke Pál és Veréb Tamás lesz a Musical Neked Klub vendége

Feke Pál és Veréb Tamás lesz szerdán este a Musical Neked Klub vendége; az online eseményen a színművészekkel Szente Vajk, a programsorozat házigazdája a zenés színészi karrierépítés lépéseiről beszélget.

Feke Pál Koppány szerepében Szörényi Levente - Bródy János István, a király című rockoperája ünnepi koncertváltozatának előadásán a Papp László Budapest Sportarénában a nemzeti összetartozás napján, 2019. június 4-én.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A nézők előzetes regisztráció után csatlakozhatnak a szerda este 20 órakor kezdődő beszélgetéshez, amelynek a végén a kérdéseiket is feltehetik a résztvevőknek – áll a szervezők közleményében.

Mint írják, az ingyenes online eseményen olyan kérdésekről lesz szó, mint hogy hogyan lesz egy jó hangból zenés színészi karrier, melyek a szakmai fejlődés legfontosabb állomásai, továbbá hogy milyen szempontok alapján érdemes választani a lehetőségek, szerepajánlatok között. Arra a kérdésre is választ kaphatnak a nézők, hogy a résztvevők közül kinek mi számít fontos eredménynek, mi a vágyott szakmai cél a zenés színészi pályán.

Feke Pál ma az egyik legnépszerűbb musicalszínész Magyarországon. Eljátszotta a világ musical-irodalmának számtalan jelentős szerepét, köztük az István, a király című rockopera címszerepét. Önálló lemezei mellett több tucat zenei kiadvány létrehozásában közreműködött. Szerepel a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, a Játékszínben, valamint a Soproni Petőfi Színházban.

Veréb Tamás kilencévesen debütált a Miskolci Nemzeti Színház színpadán az Isten pénze című darabban. A Budapesti Operettszínház művészeként olyan darabok főszerepeit alakította, mint az Elfújta a szél, a Rómeó és Júlia, a Mozart!, a Miss Saigon, de ő énekelte a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát is.

A részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált. Az érdeklődők az info@musicalneked e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől.

Borítókép: Feke Pál Koppány szerepében Szörényi Levente – Bródy János István, a király című rockoperája ünnepi koncertváltozatának előadásán a Papp László Budapest Sportarénában a nemzeti összetartozás napján, 2019. június 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!