Újra színpadon

2017.09.22. 11:06

A fővárosban és vidéken is bemutatják a Robin Hood-musicalt

A Papp László Budapest Sportarénában mutatják be október 25-én a Robin Hood-musicalt, amelyben kaszkadőrelemekkel fűszerezett akciójeleneteket is láthat a közönség – hangzott el az M1 csatorna pénteki adásában.

Tóth Gergely producer elmondta: arra törekedtek, hogy sok újdonság legyen a mindenki által jól ismert romantikus történetben. Hozzátette: a musical nem új keletű, hét-nyolc évvel ezelőtt már láthatta a közönség a Margitszigeten. Ezt az előadást újították fel.

Az újdonságokat sorolva elmondta, hogy a Szomor György rendező, zeneszerző és Miklós Tibor dalszövegíró közreműködésével készült zenés darabba bekerült egy-két új dal, a szövegek is változtak és a díszletparkot is korszerűsítették. Emellett a romantikus történetet humorral szőtték át.

Hallgasson bele a darab 2012-es margitszigeti előadásába:

A Robin Hood musicalben mások mellett Gubik Petra, Kovács Áron, Vastag Tamás, Hajdú Steve és Gesztesi Károly szerepel – sorolta a producer. A musicalt augusztus végén a Tokaj Fesztiválkatlanban láthatta a közönség első alkalommal, ahol nagy sikere volt – idézte fel Tóth Gergely, hozzátéve, hogy a romantikus történetet Pécsen, Győrben, Veszprémben és Szegeden is bemutatják majd októbertől.

(Borítóképünkön jelenet a darab egyik 2011-es előadásából. Forrás: MTI / Földi Imre)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!