gyenge szereplés

2017.08.29. 16:44

Elválnak Mészöly és a Haladás útjai

A szombathelyi klub közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Gézával.

Tóth Miklós ügyvezető a keddi edzés előtt közölte a játékosokkal, hogy a vezetőedző és a klub útjai különválnak. Az új tréner személye egyelőre ismeretlen – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

Tóth leszögezte, hogy roppant nagyra értékelik a vezetőedző két és fél éves munkáját, a tavalyi szezonban elért ötödik helyezés a klub történetének második legjobb szereplése volt. Az idei kiírásban elért pontok azonban alulmúlták a várakozásokat.

„Most azonban Mészöly Gézával közösen úgy láttuk, hogy a hét meccsen szerzett hat pont kevés – mindannyian többre számítottunk. Ezért határoztunk közösen a váltás mellett” – fogalmazott az ügyvezető.

Mészöly Géza elárulta, szép emlékekkel távozik Szombathelyről, és megköszönte a szurkolók támogatását.

„Összességében sikeres időszaknak gondolom az elmúlt éveket, szeretném megköszönni mindenki támogatását, és szeretnék ezúttal is sok sikert kívánni a csapatnak, a városnak a minél nagyobb labdarúgósikerek eléréséhez. A vezetőkkel egyetértésben értékeltük az elmúlt hetek eseményeit, úgy láttuk jónak, hogy elválnak az útjaink. Bármennyire fájdalmas is a búcsú, jó emlékekkel gondolok vissza a Haladásra.”

– értékelte az elmúlt időszakot a menesztett tréner.

(Borítókép: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!