tippmixölő

2017.08.11. 12:59

Ki-ki meccseket ígér az NB I hétvégi fordulója

A címvédő Budapest Honvéd és az Újpest összecsapásán két veretlen csapat találkozik egymással a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A Videotonnal holtversenyben éllovas kispestiek eddig háromszor játszhattak a Bozsik Stadionban, de csak egyszer tartották otthon a három pontot, a Diósgyőr és a Balmazújváros is 2-2-es döntetlennel távozott. Mostani ellenfelüknek, a lila-fehéreknek is ez egyelőre az ismétlődő eredményük, mivel a Paks, a Ferencváros és a Videoton ellen is négygólos pontosztozkodással zártak.

Az ugyancsak veretlen Videoton a Partizan Beograd elleni Európa Liga-selejtező előtt a még nyeretlen Debrecent látja vendégül: a két csapat közös történetének eddigi 71 mérkőzésén összességében a hajdúságiak állnak jobban (30 győzelem/14 döntetlen/27 vereség), azonban a legutóbbi öt találkozót a fehérváriak nyerték, és most is ők az esélyesek.

A kupagyőztes, ugyancsak veretlen, de egy győzelem mellett három döntetlennel álló Ferencváros ezúttal a Paksot fogadja a Groupama Arénában, a Vasas a Mezőkövesd ellen lép pályára, a sereghajtó Puskás Akadémia pedig Debrecenbe utazik, a Diósgyőr ideiglenes otthonába.

(Borítókép: MTI Fotó / Máthé Zoltán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!