külföldi kérők

2017.08.08. 13:44

Sallaiért több patinás klub is bejelentkezett

A görög Panathinaikosz mellett a ciprusi APOEL is bejelentkezett a Puskás Akadémia 20 éves támadójáért, Sallai Rolandért, aki az előző szezont kölcsönben Palermóban töltötte, jelenleg pedig Felcsúton edz.

Az APOEL csapatának a cseh Slavia Praha lesz az ellenfele a BL-selejtező playoffkörében, így legrosszabb esetben az El főtábláján szerepel majd.

„Vannak álmaim, és nem is szeretnék lemondani róluk, de a helyzet nem ilyen egyszerű – mondta a Nemzeti Sportnak adott interjújában a karrierjét mindenképpen külföldön folytatni szándékozó Sallai Roland.– A menedzsereim folyamatosan tárgyalnak a jövőmről, egyeztetnek, ajánlatokat hallgatnak meg, és előfordul, magam is az újságokból értesülök róla, mikor melyik csapattal hoznak hírbe.

„Számomra egy a fontos, a fiam fejlődése. Olyan helyre kell mennie, ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut, ahol megbecsülik” – mondta Sallai Tibor, az egykori kiváló NB 1-es labdarúgó, a háromszoros válogatott Roland édesapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!