UMBRO Futsal Awards 2017

2018.01.03. 09:31

Futsal: a világ legjobb klubja címre jelölték a Rába ETO-t

A Rába ETO is szerepel azon a tízcsapatos listán, amelyet a futsalplanet.com állított össze, és amelyről kiválasztják majd a tavalyi év legjobb futsalklubját az UMBRO Futsal Awards 2017 gála keretében – adta hírül kedden a győri klub.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A világ vezető futsalportálja először jelölte a hétszeres magyar bajnok Rába ETO-t a világ 10 legjobb futsalklubja közé – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Sport cikke.

A futsalvilág szaktekintélyei szavazással döntenek minden kategória, így a győrieket felvonultató „legjobb futsalklub” versengés győzteséről. Az eredményhirdetés január 10-én lesz.

Az UEFA Futsal Cup – a sportági BL – idei négyes döntőjébe jutó csapatok közül nemcsak a győriek, hanem a portugál Sporting és a legutóbbi két szavazást megnyerő spanyol Movistar is a jelöltek között szerepel két brazil, egy-egy argentin, thaiföldi és Costa Rica-i csapat, valamint egy-egy brazil és spanyol női klub mellett.

Az UEFA Futsal Cup négyes döntőjét – amelynek a Barcelona lesz a negyedik résztvevője – áprilisban rendezik meg Zaragozában.

Borítókép: A győztes győri Rába ETO játékosai a trófeával, miután a futsal Magyar Kupa döntőjében 5:4-re győztek a szombathelyi Haladás VSE ellen a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban 2017. február 12-én.

MTI Fotó / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!