NB I.

2018.04.23. 11:04

Bódog távozik Diósgyőrből

Menesztették a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Bódog Tamást.

Balmazújváros, 2017. augusztus 5. Bódog Tamás, a Diósgyõr vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Balmaz Kamilla Gyógyfürdõ - Diósgyõri VTK mérkõzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2017. augusztus 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

A klub a sikertelen szerepléssel indokolta hétfőn a döntést.

A DVTK az OTP Bank Ligában 27 fordulót követően a kilencedik helyen áll, de csak két ponttal szerzett eddig többet, mint az utolsó előtti, jelenleg kiesőnek számító Mezőkövesd, illetve a tizedik helyezett Balmazújváros, és hat körrel a vége előtt a sereghajtó Vasast is csak hárommal előzi meg.

A diósgyőri csapat a tavaszi nyolc bajnoki mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, és legutóbb, szombaton pályaválasztóként kapott ki a Puskás Akadémiától.

Emellett a negyeddöntőben kiesett a Magyar Kupából.

„A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását”

- olvasható a diósgyőri klub honlapján.

Bódog Tamást tavaly márciusban nevezték ki, és az előző bajnokságban éppen hogy bent tudta tartani együttesét az élvonalban.

Borítókép: Bódog Tamás nem motiválhatja tovább a játékosokat

MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!