kezükben volt a továbbjutás

2018.04.13. 09:42

Gulácsi nagyon csalódott

A magyar válogatott kapus, Gulácsi Péter csalódottan nyilatkozott azok után, hogy csapata, a német RB Leipzig 5-2-re kikapott az Olympique Marseille otthonában a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének csütörtök esti visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel a francia együttes jutott tovább a párharcból.

12 April 2018, France, Marseille: Football, Europa League quarter final, Olympique Marseille vs RB Leipzig at the Orange Velodrome. RB Leipzig goalie Peter Gulacsi (l) kneels on the pitch after the goal for 3:1. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa

Forrás: AFP/DPA/Zentralbild

Fotó: Jan Woitas

A múlt heti első meccset a németek nyerték 1-0-ra, és a második találkozón is ők szereztek vezetést, már a második percben. Ezt követően azonban öt francia gól, s csak egy lipcsei következett.

„Már két perc után betaláltunk, azután azonban mindent kárba veszett. Egy élcsapat nem védekezhet így”

- fogalmazott Gulácsi.

Az Olympique Marseille mellett a Salzburg, az Atlético Madrid és az Arsenal jutott a legjobb négy közé. Az elődöntő sorsolását pénteken (ma) 12 órától rendezik.

Borítókép: Gulácsi magatehetetlenül térdel a kapunál, miután 3-1-re alakult az állás

AFP / DPA / dpa-Zentralbild / Jan Woitas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!