china open

2018.06.25. 19:08

Két bronzérmet nyertek a magyar női birkózók Kínában

A Tajjüan városában megrendezett megmérettetésen Galambos (55 kg) előbb nyert, majd vereséget szenvedett egy hazai versenyzővel szemben.

Galambos Ramóna és Németh Zsanett is bronzérmet nyert Kínában a China Open világranglista-pontszerző birkózóversenyen. A magyar szövetség honlapja szerint a Tajjüan városában megrendezett megmérettetésen Galambos (55 kg) előbb nyert, majd vereséget szenvedett egy hazai versenyzővel szemben, mielőtt a bronzmeccsen 2-1-re legyőzte a dél-koreai Hjemin Oh-t.

Németh Zsanett (76 kg) a csoportmérkőzések során orosz és tajvani riválisát legyőzte, s annak ellenére továbbjutott, hogy dél-koreai ellenfelével szemben alulmaradt. Az elődöntőben egy kínai versenyzővel szemben sima vereséget szenvedett, a harmadik helyért viszont azt a dél-koreait verte, akitől korábban kikapott. A harmadik magyar induló, Dénes Mercédesz (53 kg) az ötödik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!