Vasas

2018.06.04. 15:17

Nem hosszabbítottak Michael Oenninggel

Az élvonalból szombaton kiesett Vasas FC labdarúgócsapata nem hosszabbítja meg Michael Oenning vezetőedző június 30-án lejáró szerződését.

Budapest, 2018. június 2. Michael Oenning, a Vasas vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Budapest Honvéd - Vasas FC mérkõzésen a kispesti Bozsik Stadionban 2018. június 2-án. A Vasas kiesett a labdarúgó NB I-bõl, miután 3-1-re kikapott a Honvéd otthonában. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A következő szezonban a másodosztályban szereplő angyalföldi klub honlapja szerint még nem tudni, ki lesz a német szakember utódja.

Oenning 2016 januárjában vette át a Vasas irányítását. Első idényében benntartotta a csapatot az NB I-ben, majd második szezonjában bajnoki bronzérmet szerzett és Magyar Kupa-döntőt vívott a piros-kékekkel.

Borítókép: Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Budapest Honvéd – Vasas FC mérkőzésen a kispesti Bozsik Stadionban 2018. június 2-án.

MTI Fotó / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!