Világbajnokság

2018.07.04. 20:40

Hozta a portugálok elleni meccset a junior női kézilabda-válogatott

A csoportok első négy-négy helyezettje jut a nyolcaddöntőbe. A magyar lányoknak hátra van még a Norvégia és a Montenegró elleni meccs.

Debrecen, 2018. július 1. Háfra Noémi (k) valamint a brazil Jamily Beatriz Nascimento Felix (b) és Mariana Araujo Evangelista (j) a nõi junior kézilabda-világbajnokság Magyarország - Brazília mérkõzésén a debreceni Fõnix Csarnokban 2018. július 1-jén. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A magyar válogatott 13 gólos győzelmet aratott a portugál csapat felett a debreceni női junior kézilabda-világbajnokság szerdai játéknapján a Főnix Csarnokban.

A magyarok vasárnap a brazilok elleni 27-24-es sikerrel kezdtek, míg csütörtöki ellenfelük, az elefántcsontparti együttes nem érkezett meg, így valamennyi mérkőzését törölték.

Eredmény:

A csoport, 2. forduló:

Magyarország-Portugália 33-20 (13-11)

A csoport tagja még Norvégia és Montenegró. A csoportok első négy-négy helyezettje jut a nyolcaddöntőbe a jövő szombaton záruló vb-n.

Borítókép: Háfra Noémi (k) valamint a brazil Jamily Beatriz Nascimento Felix (b) és Mariana Araujo Evangelista (j) a női junior kézilabda-világbajnokság Magyarország – Brazília mérkőzésén a debreceni Főnix Csarnokban 2018. július 1-jén.

Forrás: MTI / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!