Vranjes távozása

2018.10.01. 17:04

A vezérigazgató elárulta a menesztés okait (videó)

A Telekom Veszprém hivatalosan bejelentette, távozik a csapat vezetőedzője, Ljubomir Vranjes. Azonban nemcsak Vranjest mentették fel a munka alól, hanem a segédedző Björn Satherströmöt, valamint a klub sportigazgatóját Eklemovics Nikolát is.

A változások legfőbb oka a csapat gyenge Bajnokok Ligája szereplése, ugyanis 3 mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni a Veszprém. A változások okáról a vezérigazgató exkluzív interjút adott az ECHO TV-nek.

A hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésen a klubvezetők is meghallották, amint a közönség azt kiabálja Vranjesnek: Auf wiedersehn, azaz viszontlátásra! A Telekom Veszprém ugyanis hivatalosan bejelentette, mostantól nem Ljubomir Vranjes irányítja az együttes szakmai munkáját. A gyenge BL-kezdés után – 3 meccsen mindössze 1 győzelem 2 vereség mellett – felmentették a munkavégzés alól a svéd mester segítőjét, Björn Sätherströmöt, valamint a klub sportigazgatóját, Eklemovics Nikolát is.

A Telekom Veszprém vezérigazgatója az ECHO TV-nek adott exkluzív interjújában a következőkkel indokolta a döntést:

A vezetőedzőnek azért kellett távoznia mert szombaton játszottunk egy mérkőzést a Vardar Szkopje csapata ellen és hát nem azt az eredmény hoztuk, mint amit egyébként elvártunk volna a csapatunktól, de sokkal rosszabb dolog is történt. Nem látjuk azt a fejlődést, amit az előző szezonban ígért a mester, és nem tartott ott a csapat felkészülésileg, játéktudásban, játékintelligenciában, mint ahova vártuk – nyilatkozta stábunknak Dr. Csík Zoltán.

Íme, a teljes interjú:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=wEgpTT9_mBs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!