Gyorsan eldőlt

2018.11.24. 19:34

A Puskás öt perc alatt végzett a Haladással

A Puskás Akadémia magabiztosan, 2-0-ra verte a vendég és sereghajtó Haladást szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában. A felcsúti gárda sorrendben ötödik hazai mérkőzését nyerte meg, a szombathelyiek viszont ebben a szezonban még nem győztek idegenben bajnoki találkozón.

A találkozó elején a Puskás Akadémia ragadta magához a kezdeményezést, és szép góllal megszerezte a vezetést: Hegedűs János indításával a 18. születésnapját ünneplő Kiss Tamás lépett ki ziccerben, majd 17 méterről higgadtan emelte át a kapujából kimozduló Rózsa Dánielt. A Haladás hátrányba kerülve támadni kezdett és ez lett a veszte, mert egy gyors kontratámadás végén Kiss ezúttal gólpasszt adott Josip Knezevicnek. A szünetig nem sok változás történt a játékban, a hazaiak magabiztosan futballoztak, míg a vendégeket láthatóan megbénították a bekapott gólok.

Fordulást követően egy „másik” Haladás jött ki a pályára: többet birtokolták a labdát, lendületesebben játszottak, ám komoly helyzetekig nem jutottak. A Puskás Akadémia stabil védekezéssel őrizte előnyét és a három bajnoki pontot, melyet a mérkőzés összképe alapján megérdemelten gyűjtött be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!