NB I

2018.11.25. 19:15

Először kapott ki hazai pályán a Debrecen

Először kapott ki hazai pályán a DVSC, miután a labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójának vasárnapi mérkőzésén 1-0-ás vereséget szenvedett a bajnok MOL Vidi FC-től. 

Sikerével a székesfehérvári csapat a második helyre lépett fel a tabellán, amelyen öt ponttal követi a Ferencvárost.

Bátran, lendületesen kezdett a DVSC, és az első negyedórában több veszélyes támadást is vezetett, így akár a vezetést is megszerezhette volna. A folytatásban aztán magára talált a címvédő Vidi, így kiegyenlített, jó iramú mérkőzést láthatott a közönség. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a vezetést végül a Vidi Nego higgadt megoldását követően szerezte meg a félidő hajrájában.

A második játékrészt is a debreceniek kezdték aktívabban, sokáig a vendégek alig-alig lépték át a felezővonalat, Kovácsiknak pedig többször is volt dolga. A találkozó utolsó tizenöt percében aztán a Vidi néhány veszélyes kontratámadást vezetett, de nem tudta bebiztosítani sikerét, és ez majdnem megbosszulta magát, ugyanis a második félidőben szinte végig nagy elánnal és akarattal küzdő hazaiak az utolsó pillanatban közel voltak az egyenlítéshez, ám a védők tisztáztak, így a székesfehérvári együttes örülhetett.

Borítókép: A fehérvári Anel Handzic (b) és Boban Nikolov (j), valamint a debreceni Haris Attila (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Debreceni VSC – MOL Vidi FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. november 25-én

Ezek is érdekelhetik