diadal

2018.11.02. 17:52

Kikapott a Dinamo Bukarest, zengett a Székely Himnusz (videó)

A román csapat három játékosát is kirúgta a csíkszeredai vereség után.

A Román Kupa nyolcaddöntőjében kemény összecsapásra került sor. A harmadosztályban szereplő FK Csíkszereda fogadta a 18-szoros bajnok és 13-szoros kupagyőztes Dinamo Bucuresti csapatát – írja a Nemzeti Sport alapján a 888.

A Csíkszereda kiharcolt egy 3-3-as döntetlent, majd 11-esekkel búcsúztatta a bukaresti csapatot.

Az óriási bravúr után már a stadionban elkezdődött az ünneplés, amely alatt a játékosok, a stábtagok és a szurkolók közösen elénekelték a székely himnuszt.

A román csapat három játékosát is kirúgta a csíkszeredai vereség után. A bukaresti klub honlapján közölte: közös megegyezéssel bontott szerződést a román Gheorghe Grozav támadóval, valamint a belga Kino Delorge és a francia Teddy Mezague védőkkel. Mindhárom játékos négy-öt mérkőzést játszott a Dinamo színeiben és egyszer sem talált a kapuba.

Mircea Rednic, a bukaresti csapat edzője a csíkszeredai mérkőzés után a sajtó nyilvánossága előtt bírálta Grozavot, aki a tizenegyespárbaj ötödik sorozatában egy könnyed rúgással ívesen akarta a kapuba juttatni a labdát, ám az a keresztléc fölé szállt.

Delorge csapata második tizenegyesét rúgta, és kétszer is próbálkozhatott, a játékvezető szerint ugyanis az elsőt Bordás Dániel csíkszeredai kapus a gólvonalról idő előtt elmozdulva, szabálytalanul hárította. Delorge azonban akkor sem járt sikerrel, amikor megismételhette a rúgást.

Borítókép: facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!