Fed Kupa

2019.01.15. 08:57

Nehéz csoportba került a női teniszválogatott

A magyar női teniszválogatott a britekkel, a görögökkel és a szlovénokkal került egy csoportba a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának februári tornáján.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az ausztrál nyílt bajnokság helyszínén, Melbourne-ben tartott sorsoláson kiderült: a február 6. és 9. közötti bath-i megméretésen a két top 100-as játékossal felálló házigazdákon kívül a Maria Szakkari személyében top 50-es játékossal rendelkező görög csapat, valamint Szlovénia válogatottja lesz Juhász Gábor együttesének ellenfele.

A másik csoportban Szerbia, Horvátország, Törökország és Grúzia csap majd össze.

A kvartettekből a csoportgyőztesek jutnak tovább, és ők játszanak azért, hogy pályára léphessenek a világcsoport II rájátszásában.

A magyar válogatott – amelyből valószínűleg hiányozni fog majd a szövetséggel vitában álló Babos Tímea – tavaly csoportgyőztesként zárt, a rájátszásba jutásért azonban alulmaradt a britekkel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!