concacaf

2019.03.01. 09:15

Németh ismét gólt rúgott, nyert a Kansas City

A Sporting Kansas City labdarúgócsapata idegenben is legyőzte a Tolucát, ezzel negyeddöntőbe jutott a CONCACAF zóna Bajnokok Ligájában.

US Sporting KC Hungrian foward Krisztian Nemeth (L) celebrates with teammate Johnny Russell after scoring against Mexico's Toluca during their Concacaf Champions League football match at the Nemesio Diez stadium in Toluca, Mexico on February 28, 2019. (Photo by ROCIO VAZQUEZ / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Rocio Vazquez

Az amerikai gárda az egy héttel ezelőtti, hazai 3-0 után vendégként 2-0-ra verte mexikói ellenfelét úgy, hogy

a második gólt az első találkozón is eredményes Németh Krisztián szerezte büntetőből a 62. percben.

A csütörtöki mérkőzésen Némethet a 73. percben lecserélték, Sallói Dániel a 66. percben lépett pályára, Baráth Botond pedig – csakúgy, mint az első találkozón – nem kapott játéklehetőséget a vendégeknél, akik a 61. perctől emberelőnyben futballoztak.

A Kansas City a 2017-es US Open Kupa győzteseként vehet részt a sorozatban, melyben a következő ellenfele az Independiente lesz.

A panamai csapat 5-1-es összesítéssel búcsúztatta a Toronto FC-t. A negyeddöntő mérkőzéseit a jövő héten és rá egy hétre játsszák.

Az észak- és közép-amerikai, valamint karibi térség idei BL-jében négy-négy amerikai és mexikói, két Costa Rica-i, valamint egy-egy kanadai, salvadori, guatemalai, hondurasi, panamai és dominikai köztársaságbeli csapat indult.

Borítókép: Német Krisztián és csapattársa, Johnny Russel ünneplik a találatot a Toluca ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!