kézilabda MK

2019.04.07. 18:00

A Szeged nyerte a Magyar Kupát

A MOL-Pick Szeged csapata egy góllal, 28-27-re győzte le a Veszprém együttesét.

Debrecen, 2019. április 7. A Szeged játékosai ünneplik gyõzelmüket a férfi kézilabda Magyar Kupa döntõjében játszott Szeged - Veszprém mérkõzés végén a debreceni Fõnix Csarnokban 2019. április 7-én. A csapat 28-27-re nyerte a finálét. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A MOL-Pick Szeged 28-27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa fináléjában, a debreceni Főnix Csarnokban rendezett négyes döntő második, vasárnapi játéknapján.

A Szeged 22. alkalommal játszott döntőt a Magyar Kupában, és hetedszer nyert, 2008 óta először. A 27-szeres aranyérmes Veszprémnek ez volt a 37. kupafináléja. A két csapat huszadik alkalommal találkozott a hazai kupadöntőben, a csongrádiak ötödször győztek.

A két Bajnokok Ligája-negyeddöntős magyar együttes a mostani idényben harmadszor játszott egymással, és harmadszor is a Szeged győzött. Legeredményesebb játékosa Jorge Maqueda volt hét góllal, a túloldalon Nagy László szintén hétszer volt eredményes.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!