népszerű műsorok

2019.12.02. 21:25

Hamilton idényzáró győzelmét 428 ezren nézték az M4 Sporton

Az M4 Sport legnézettebb műsora az F1-es Abu-Dzabi Nagydíj közvetítése volt hétvégén: 428 ezren látták Lewis Hamilton győzelmét, az idényzáró közvetítésbe pedig a népesség 8,6 százaléka nézett bele legalább egy percre.

Ezzel a közszolgálati sportcsatorna a műsor adásideje alatt piacvezető volt, a teljes népesség körében 768 ezer főt ért el a futam közvetítése, amely alatt átlagosan 70 percet töltöttek a képernyő előtt a nézők – közölte az MTVA sajtóosztálya hétfőn.

Az M4 Sport a héten többek között a magyar válogatott találkozóit is élőben közvetíti a női kézilabda-világbajnokságról: Kim Rasmussen együttese kedden reggel 7 órakor Montenegróval, szerdán 11 órakor Szenegállal játszik. A labdarúgó Magyar Kupában a nyolcaddöntőbe jutásért vívott találkozók közül kedden 17 órától az MTK Budapest-DVTK, 20 órától pedig a Szeged-Csanád Grosics – MOL Fehérvár FC mérkőzés lesz látható. Szerdán 20 órakor a Békéscsaba 1912 Előre-Ferencváros összecsapást tekinthetik meg a sportcsatorna nézői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!