Labdarúgó NB I

2020.06.06. 21:30

Két góllal verte a Fehérvár a Kisvárdát

A tabellán második MOL Fehérvár FC 2-0-ra győzte le a vendéget.

A tabellán második MOL Fehérvár FC 2-0-ra legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

Az első negyedóra kisvárdai mezőnyfölényt hozott, előbb Cornel Ene fejelt a kapufára, majd további ígéretes támadásokat vezettek a vendégek. A Fehérvár a 16. percben „érkezett meg” a meccsbe: Lyes Houri kiváló passzát Nego Loic váltotta gólra. A félidő hátralévő részében fölénybe került a házigazda, de nem tudott újból a hálóba találni.

A második félidő nagy hazai helyzetekkel kezdődött, a vendégeknek ekkor kevés lehetőségük volt. Vélhetően egyik edző sem volt elégedett csapata játékával, mert előbb a Kisvárda cserélt egyszerre négyet, majd két perc múlva a Fehérvár hármat. A folytatásban a fehérváriak többször is lezárhatták volna a meccset, végül a sokadik nagy helyzetüket Nikolics Nemanja váltotta gólra, és ezzel beállította a 2-0-s végeredményt.

OTP Bank Liga, 27. forduló: MOL Fehérvár FC-Kisvárda Master Good 2-0 (1-0)

Fehérvár:

Kovácsik – Rus (Hangya 73.), Musliu, Vinícius, Stopira – Pátkai, Nyári (Elek 62.) – Nego (Kovács I. 83.), Houri (Bamgboye 62.), Petrjak (Hodzic 62.) – Nikolics

Kisvárda:

Dombó – Melnyik (Jelena 60.), Ene, Rubus, Baranyai – Lucas (Sassá 82.), Karaszjuk – Hej, Cukalasz (Kovácsréti 60.), Bumba (Tischler 60.) – Viana (Gosztonyi 60.)

MOL Aréna Sóstó, 1325 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Nego (16.), Nikolics (87.)

sárga lap: Nyári (20.), Stopira (41.), Nego (43.), Houri (48.), illetve Viana (45+1.), Hej (63.), Gosztonyi (89.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!