edzőváltás

2020.07.06. 13:15

Távozik Joan Carrillo a Viditől

A székesfehérvári klub hétfőn honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott a spanyol szakemberrel, aki november 27-én második alkalommal ült le a csapat kispadjára.

Székesfehérvár, 2020. június 23. Joan Carrillo, a fehérvári csapat vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2020. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Második regnálása alatt 27 tétmérkőzésen irányította az együttest, 13 győzelem, 10 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

„Bíztunk abban, hogy Joan Carrillo vezetésével rátalál a győztes útra a csapat, korábbi munkája alapján megérdemelte az újabb lehetőséget a Vidiben, de sajnos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk”

- mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Carrillo először Paulo Sousa segítőjeként dolgozott Fehérváron, majd a 2014-2015-ös szezonban már vezetésével nyert bajnokságot a Videoton.

Helyét várhatóan Márton Gábor veszi át:

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója a Digi Sport híradójában elmondta, hogy a csapat februárban kinevezett trénerét – akinek irányításával az utolsó előtti helyről a hetedikre jött fel a gárda – megkereste a fehérvári klub.

Forrás: MTI

Borítókép: Joan Carrillo, a fehérvári csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2020. június 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!